fbpx

1 Comentariu

supertren

Compania austriacă de stat Österreichische Bundesbahnen (ÖBB) intră pe piaţa transportului feroviar de călători din România. În mersul trenurilor din 2019 al companiei apar destinaţii din țara noastră: Cluj-Napoca și Oradea.


ÖBB a inclus în premieră destinaţii din România în programul său de transport călători din 2019, când va fi liberalizată şi piaţa de transport persoane pe calea ferată din România. Anul viitor compania va introduce trenuri pe ruta Viena – Budapesta – Oradea – Cluj-Napoca, potrivit Economica.net.


ÖBB este o societate feroviară de transport călători din Austria. Sediul său se află lângă Gara Centrală din Viena. Compania face parte din grupul deţinut în întregime de către statul austriac. Pe lângă operarea sistemului feroviar național al Austriei, este și administratorul căilor ferate din Liechtenstein.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alexandru · 07:09 28.10.2018
    Minunat ! Si o sa mearga aceste trenuri cu 40 km / h pe infrastructura de "mare viteza" din rromanica ! Mare victorie tovarasi ! ("si inaintarea rrromaniei spre cele mai inalte culmi de progres si civilizatie.."). Citatul din paranteze este pentru cei care-si mai amintesc de alte vremuri...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator