fbpx

Scrie un comentariu

valvataie

O casă din satul Șutu comuna Ciurila a luat foc în cursul nopții trecute. Apelul la detașamentul de pompieri Turda a venit în jurul orei 3.

 

Din informațiile pe care le deținem la această oră, mai multe autospeciale de stins incendii s-au deplasat la fața locului, focarul a fost lichidat abia spre dimineață.

Pagubele materiale sunt însemnate, cauza incendiului este în curs de stabilire.

UPDATE:

Potrivit ISU Cluj focul a cuprins o suprafață de 180 mp. din construcție. În timpul izbucnirii incendiului în casă se aflau doi minori de 12 și 15 ani care au fost treziți de zgomotele puternice, aceștia s-au autoevacuat din imobil astfel că nu au existat persoane rănite. Focul a izbucnit în bucătăria locuinței în timp ce copiii dormeau.

Incendiul s-a extins cu repeziciune deoarece mare parte din casă este construită din lemn. Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de trei ore pentru lichidarea focarului.

Cercetările preliminare au indicat ca și cauză probabilă – o supraîncărcare a instalației electrice, cel mai probabil un aparat electric a fost uitat în priză, acesta s-a supraîncălzit și de acolo a pornit vâlvătaia.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator