fbpx

Scrie un comentariu

banca vandalizata

Un nou act de vandalism s-a produs în părculețul situat la monumentul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Micro 3. Una dintre băncile noi amplasate acolo a fost... ruptă! Intenționat!

 

Părculețul a fost reabilitat în vara acestui an, ocazie cu care s-au montat și noile bănci, alese special pentru a fi mai rezistente (de aici rezultă suspiciunea că fapta a fost făcută intenționat).

Citește și:

Bănci noi în parcul Horea, Cloșca și Crișan

”Din păcate eforturile depuse de administrația locală pentru a crea locuri de recreere în care turdenii să se simtă confortabil și să se poată relaxa nu sunt apreciate de unii dintre noi. 

Încă un exemplu de rea intenție și de comportament total lipsit de respect. 

În Parcul Horea, Cloșca și Crișan una dintre băncile noi amplasate a fost ruptă. Este evident că acest lucru a fost făcut intenționat, de către un adult, deoarece băncile noi au fost alese special pentru a fi foarte rezistente. 

Amintim că pentru protecția și siguranța turdenilor, dar si din cauză că există tot mai multe acte de vandalism, în acest parc au fost montate două camere de supraveghere video care înregistrează 24 de ore pe zi. 

Poliția Locală a început demersurile pentru a identifica făptașul”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Persoanele care sesizează fapte antisociale sunt rugate să apeleze Poliția Locală Turda (dispecerat: 0264-317303), iar dacă reușesc să facă fotografii sau filmulețe video, cu atât mai bine! Dacă vrem să păstrăm un oraș curat, îngrijit, trebuie să existe și implicare civică!

Recent, o persoană care a rupt un coș de gunoi a fost identificată cu ajutorul unor fotografii trimise de o persoană care a observat fapta.

Citește și:

A distrus un coș de gunoi, dar a fost identificat în câteva ore, cu ajutorul unui turdean care l-a fotografiat pe răufăcător!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator