fbpx

Scrie un comentariu

spitalturda

Un pacient de 45 de ani, care a fost internat în Spitalul Turda în urmă cu 24 de ore, în urma unei agresiuni fizice, s-a aruncat de la etajul 4 al clădirii, în cursul acestei nopții, în jurul orei 1.00.

 

Conform informațiilor pe care le-am obținut, pacientul era de pe strada Margaretelor, era de etnie romă și își ”făcea veacul” prin Piața din Oprișani.

Directorul Spitalului Turda, Ovidiu Stănilă, spune că foarte posibil este vorba despre un moment de sevraj, care a precedat aruncarea sa de la etajul 4 al clădirii.

”Foarte probabil era în sevraj. Înainte de aceasta, au fost reclamații de la pacienții din salon că a încercat să le fure lucruri și spunea că merge să-și cumpere ceva de băut. S-a aruncat de la etajul 4, în ciuda opoziției unei colege, asistentă medicală, care l-a observat și care a încercat să-l oprească, fără să reușească, alegându-se și ea cu răni minore. Este o anchetă în desfășurare, a venit Poliția, IML-ul”, ne-a declarat Ovidiu Stănilă, directorul Spitalului din Turda.

”Conform primelor informații, cel în cauză, pe fondul unei stări de agitație, s-ar fi aruncat pe geam, de la etajul 4 al spitalului.

În cauză, s-a efectuat cercetarea șa fața locului, urmând a fi efectuată necropsia pentru stabilirea cauzei exacte a decesului. Totodată, se continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care a survenit decesul bărbatului”, a precizat IPJ Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator