BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

bucșa

Adrian Bucşa din Turda a ajuns „vedetă” în presa judeteană. Duminică, 14 octombrie acesta, după ce-a câştigat potul de o sută de lei, pus pe masă la un joc de cărţi, la “21”, a fost înjunghiat, sechestrat şi bătut măr în casa organizatorului de acesta şi întreaga lui familie, undeva în zona străzii Nicolae Teclu. Nici chiar poliţistul, chemat de urgenţă la faţa locului, nu l-a putut salva pe Adrian de cuţitul pe care i l-a pus la gât gazda, supărată că a pierdut, care clama că a fost furată! A făcut-o, în schimb, un vecin mai curajos care a sărit şi a reuşit să-i înlăture cuţitul, atacatorului şi să înlăture pericolul.

Acum, cu buza despicată de cuţit, tăiat la picioare şi bătut-măr, Adrian s-a prezentat la I.M.L.Cluj ca să-şi facă dreptate, relatează Gazeta de Cluj. De la IML i-au fost recomandate între 12 şi 13 zile de îngrijiri medicale.

La nivelul Poliţiei municipiului Turda a fost înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii ,,lovire sau alte violente”, faptă prevăzută de Codul penal. Se fac cercetări pentru lămurirea aspectelor sesizate şi luarea măsurilor legale”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator