BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

autocar flacari

Informații șocante ies la iveală după ce organele de anchetă au început să se intereseze de detaliile autocarului care a ars ca o torță noaptea trecută, pe centura Vâlcele-Apahida! Autocarul era plin cu muncitori, care erau duși de la o fabrică de componente auto din zona Clujului, înspre Ocna Mureș.

 

Ințial, șoferul autocarului le-a spus pompierilor care au intervenit pentru a stinge incendiul că doar el se afla în autovehicul.

Ulterior, s-a aflat că muncitorii au fost transportați cu un autocar după ora 22.00, când au ieșit din schimb, iar după 15-20 de minute li s-a spus să se dea jos, pentru a se urca în autocarul lor cu care făceau naveta de obicei, care tocmai venise din service.

La scurt timp după ce s-a făcut transferul, un pasager a simțit miros de ars și fum, iar muncitorii i-au solicitat șoferului să oprească autocarul, pentru a se da jos! Ăsta a fost norocul lor, pentru că în scurt timp autocarul a început să ardă ca o torță! Până să ajungă pompierii la fața locului, muncitorii au fost preluați de un alt autocar al firmei Tassa din Suceava (care asigură transportul muncitorilor la firma de componente auto) și duși spre Ocna Mureș.

Reprezentanții firmei susțin că autocarul nu avea cum să se aprindă ca o torță, indiferent de motiv, mai ales că el tocmai ieșise din service, spunând că nu exclud ca focul să fi fost pus!

Nu este primul autocar care transportă muncitori la fabricile din zona Clujului, care a fost cuprins de flăcări!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator