fbpx

Scrie un comentariu

raufacator

Reprezentanții administrației locale au reușit să identifice o persoană care a distrus un coș de gunoi și a încercat să scape nevăzut, însă un turdean l-a fotografiat și pe baza informațiilor furnizate răufăcătorul a fost prins! ”Vă rugăm să fotografiați și să rețineți cât mai multe informații în cazul în care surprindeți orice abatere”, transmit reprezentanții administrației locale.

 

Primăria Turda și-a făcut un grup pe Facebook, intitulat Azi în Turda, prin intermediul căruia comunică cu utilizatorii rețelei sociale, interesați de noutățile administrației locale.

”Un membru al grupului „Azi în Turda” ne-a semnalat că în autogara Sens Vest un autoturism a distrus un coș de gunoi, părăsind imediat locul incidentului. 

Informațiile furnizate au fost redirecționate către Poliția Locală și în câteva ore a fost identificat autorul. 

Persoana responsabilă a fost sancționată contravențional și s-a angajat să se prezinte la sediul RADP pentru a achita contravaloarea pagubei create.

Felicităm membrul acestui grup care a surprins și ne-a adus la cunoștință această faptă și încurajăm toți turdenii să nu mai rămână indiferenți. 

Vă rugăm să fotografiați și să rețineți cât mai multe informații în cazul în care surprindeți orice abatere sau comportament lipsit de bun simț și să ni le furnizați, pentru ca Poliția Locală să ia măsurile necesare pentru ca cei responsabili să fie pedepsiți”, au transmis reprezentanții administrației locale.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator