BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

afis 18 octombrie 2018

În perioada 15 – 21 octombrie 2018, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) organizează o serie de evenimente dedicate marcării Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane – 18 octombrie, incluse în cadrul campaniei de informare şi prevenire „Săptămâna prevenirii traficului de persoane”.

 

Campania vizează promovarea Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane – 18 Octombrie, precum şi informarea şi constientizarea publicului cu privire la riscurile şi implicaţiile asociate traficului de persoane. În egală măsură, iniţiativa îşi propune să  abordeze ambele dimensiuni ale traficului, respectiv cererea şi oferta care favorizează existenţa acestui fenomen.

Prin cele 15 Centre Regionale ale sale, ANITP va desfăşura la nivel naţional activităţi de informare şi prevenire destinate publicului larg şi categoriilor vulnerabile. Activităţile vor presupune întâlniri cu grupuri ţintă, dezbateri, ateliere de lucru, diseminare de materiale informative etc.

În aria de competență a Centrului Regional Împotriva Traficului de Persoane Cluj-Napoca se vor desfășura atât evenimente publice cât și activități de prevenire cu grupuri de tineri. Astfel, în 18 octombrie 2018, la Zalău, jud. Salaj, la ora 14.30, se organizează de către partenerii noștri, Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Sălaj, un flash-mob pe platoul de marmură din centrul orașului. Vor participa elevi din mai multe școli din oraș, atât cu pancarte realizate de către ei în cadrul activităților de prevenire, cât și cu afișe din campaniile ANITP.

De asemenea, în Cluj-Napoca, la ora 20, vom participa împreună cu o grupă de studenți de la Universitatea „Babeș-Bolyai” la spectacolul de teatru ”Sclavi”, la Fabrica de Pensule, ulterior spectacolului fiind programată o discuție cu un avocat specializat în apărarea drepturilor omului. Vom oferi informații utile cetățenilor din perspectiva prevenirii traficului de persoane și în cadrul emisiunilor de la TVR Cluj și Radio Cluj, în 18 octombrie.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator