fbpx

1 Comentariu

spital ct reabilitare

Compartimentul ”Îngrijiri Paliative” din cadrul Spitalului Municipal ”Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii, a fost complet reabilitat. Cu această ocazie, oficialii spitalului au prezentat noile condiții oferite pacienților găzduiți aici reprezentanților administrației locale și ai mass media. A fost prezent și protopopul Daniel Crișan, de la protopopiatul ortodox al Turzii, care a ținut o slujbă de sfințire a spațiului reabilitat.

 

Lucrările de reabilitare au fost executate de către Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA.

Primarul Dorin Lojigan a remarcat faptul că noul manager al Spitalului, Adrian Antal, a reușit ceea ce nimeni nu a reușit înaintea sa, respectiv să facă ”economii” prin intermediul procedurilor de achiziții corecte, care au dus la scăderea prețurilor cu circa 25-30% față de prețul de achiziție anterior. Lojigan a precizat că s-a mirat de faptul că Spitalul a avut excedent bugetar, iar directorul Spitalului a spus că va folosi acești bani pentru ridicarea nivelului de condiții oferite pacienților. În ceea ce privește lucrările de reabilitare, primarul a remarcat că actualele condiții sunt de nivel superior.

Adrian Antal, managerul spitalului din Câmpia Turzii, spune că pe lângă oferirea unor condiții decente pentru pacienți, instituția pe care o coordonează are în vedere și atragerea unor medici specialiști, care să-și aducă contribuția la oferirea unui act medical cât mai profesionist.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    cetatean · 10:10 18.10.2018
    Nu s-a spus nimic despre mâncarea bolnavilor din paliative, cel putin pâna de curând absolut inacceptabila sau deplorabila. Salam afumat, cascaval, telemea sarata. Plus ca hrana este netriturata, de aceea imposibil de ingerat pentru bolnavii operati de cancer la stomac, ficat, tratament oncologic. Mâncare sfârsea împachetata la câini. S-a achizitionat vreun scaun cu rotile adecvat pentru bolnavii transportabili la o gura de aer si soare? Sunt jalnice cele existente si multifunctionale: transporta produse sanitare, mâncare dar si bolnavi în pampers. Realitatea este cruda dar la vedere. Imbunatatirile sunt binevenite si apreciabile, dar sunt minime spre medii.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator