m install
petlinii
nello construct

Compartimentul ”Îngrijiri Paliative” din Spitalul Câmpia Turzii, complet reabilitat! (VIDEO)

floris

Compartimentul ”Îngrijiri Paliative” din cadrul Spitalului Municipal ”Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii, a fost complet reabilitat. Cu această ocazie, oficialii spitalului au prezentat noile condiții oferite pacienților găzduiți aici reprezentanților administrației locale și ai mass media. A fost prezent și protopopul Daniel Crișan, de la protopopiatul ortodox al Turzii, care a ținut o slujbă de sfințire a spațiului reabilitat.

 

Lucrările de reabilitare au fost executate de către Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA.

Primarul Dorin Lojigan a remarcat faptul că noul manager al Spitalului, Adrian Antal, a reușit ceea ce nimeni nu a reușit înaintea sa, respectiv să facă ”economii” prin intermediul procedurilor de achiziții corecte, care au dus la scăderea prețurilor cu circa 25-30% față de prețul de achiziție anterior. Lojigan a precizat că s-a mirat de faptul că Spitalul a avut excedent bugetar, iar directorul Spitalului a spus că va folosi acești bani pentru ridicarea nivelului de condiții oferite pacienților. În ceea ce privește lucrările de reabilitare, primarul a remarcat că actualele condiții sunt de nivel superior.

Adrian Antal, managerul spitalului din Câmpia Turzii, spune că pe lângă oferirea unor condiții decente pentru pacienți, instituția pe care o coordonează are în vedere și atragerea unor medici specialiști, care să-și aducă contribuția la oferirea unui act medical cât mai profesionist.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: