fbpx

1 Comentariu

protest

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis, luni, că orice adunare publică, atunci când se desfăşoară în pieţe ori pe căile publice sau în locuri situate în imediata vecinătate a sediilor ori imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat, trebuie anunţată în prealabil.Astfel, ÎCCJ "admite recursul în interesul legii formulat de Colegiul de conducere al Curţii de Apel Bucureşti şi, în consecinţă, stabileşte că: în interpretarea şi aplicarea dispoziţiilor art. 3 prima teză din Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, republicată, cu referire la dispoziţiile art. 26 alin. (1) lit. a) şi d) din aceeaşi lege, există obligaţia de declarare prealabilă a adunărilor publice, atunci când adunările urmează să se desfăşoare în pieţe ori pe căile publice (drum public, parte carosabilă şi trotuar) sau în alte locuri prevăzute de art. 1 alin. (2) din Legea nr. 60/1991, situate în imediata vecinătate a sediilor ori imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. Obligatorie, potrivit dispoziţiilor art. 517 alin. (4) din Codul de procedură civilă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi, 15 octombrie 2018".

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    JustMe · 08:43 17.10.2018
    O alta mare victorie a partidului conducator ... acum nu mai posteaza acest partid vreun comunicat ? Traiasca partidul, si conducatorul lui iubit !

    Asa-i cand votezi egoist, ganditu-te doar la pensia ta (sau la salariul de functionar), ajungi sa te conduca leprele ...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator