fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

droguri cj

Agenția Națională Antidrog (ANA) susține că nu a fost identificată nicio substanță psihoactivă nouă în drogul cunoscut sub numele de „Zombie”.

 

"Agenţia Naţională Antidrog (ANA), în calitatea sa de coordonator naţional al politicilor publice antidrog, revine cu precizări în ceea ce priveşte apariţia, în România, a aşa-numitului 'drog Zombie'. Evaluările disponibile în România, în acest moment, nu conduc la existenţa unei substanţe psihoactive noi. Din comunicările structurilor specializate rezultă că nu a fost identificată prezenţa niciunei substanţe noi psihoactive (SNP). Persoanele care distribuiau, în zona Turda şi Câmpia Turzii, substanţe psihoactive deja existente pe piaţa din România, au fost arestate de autorităţile competente", se arată într-un comunicat al Agenţiei Antidrog, citat de monitorulcj.ro.

Conform monitorulcj.ro, în același comunicat, ANA anunță că la Câmpia Turzii va avea loc o „nouă întâlnire de lucru pe tema prevenirii consumului de substanțe psihoactive, la care vor participa reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Cluj și conducerea Primăriei Câmpia Turzii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator