marian morar
m install
nello construct

Agenția Națională Antidrog (ANA): „Persoanele care distribuiau, în zona Turda şi Câmpia Turzii, substanţe psihoactive deja existente pe piaţa din România”

zamblau eugen

Agenția Națională Antidrog (ANA) susține că nu a fost identificată nicio substanță psihoactivă nouă în drogul cunoscut sub numele de „Zombie”.

 

„Agenţia Naţională Antidrog (ANA), în calitatea sa de coordonator naţional al politicilor publice antidrog, revine cu precizări în ceea ce priveşte apariţia, în România, a aşa-numitului ‘drog Zombie’. Evaluările disponibile în România, în acest moment, nu conduc la existenţa unei substanţe psihoactive noi. Din comunicările structurilor specializate rezultă că nu a fost identificată prezenţa niciunei substanţe noi psihoactive (SNP). Persoanele care distribuiau, în zona Turda şi Câmpia Turzii, substanţe psihoactive deja existente pe piaţa din România, au fost arestate de autorităţile competente”, se arată într-un comunicat al Agenţiei Antidrog, citat de monitorulcj.ro.

Conform monitorulcj.ro, în același comunicat, ANA anunță că la Câmpia Turzii va avea loc o „nouă întâlnire de lucru pe tema prevenirii consumului de substanțe psihoactive, la care vor participa reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Cluj și conducerea Primăriei Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2