fbpx

Icon Scrie un comentariu

lot1 sebes

Imaginile filmate cu ajutorul dronei surprind progresele lucrărilor pe lotul 1 al Autostrăzii 10 Sebeș - Turda, la început de octombrie.


Până în prezent, aproape 5 km din Autostrada Sebeș – Turda, lotul 1 sunt asfaltați, iar până la sfârșitul anului, într-un scenariu optimist, peste 10 km din aceasta ar putea ”vedea” asfaltul.

Potrivit ziarulunirea.ro , la începutul săptămânii se lucra la terasament de la podul Ampoi până la primul drum județean, 107 C, care duce spre Teleac  (comuna Ciugud), iar în apropiere de Alba Iulia Nord se lucra la asfaltări, aproape de culeea viitorului viaduct care va supratraversa calea ferată.


Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.


Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Foto - Ziarul Unirea

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator