fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

topor

După o șicanare în trafic un bărbat a scos un topor să-și facă singur dreptate! Între timp s-a depus două plângeri la poliție pentru „amenințare”  și „loviri sau alte violențe”, urmând ca justiția să-și spună ultimul cuvânt.

 

Un șofer din Câmpia Turzii pretinde că a fost blocat în trafic de o dubiță condusă de un viișorean, după o dispută verbală cu conducătorul autoutilitarei, a încasat și o palmă de la aceasta și cum asta nu ar fi fost de ajuns, agresorul a scos și un topor amenințându-l cu moartea.

Victima nu a mai stat pe gânduri și s-a oprit direct la secția de poliție unde a depus o plângere penală împotriva atacatorului, urmând să-i ceară și daune în cadrul unui proces ce se va desfășura în curând.

UPDATE:

IPJ Cluj confirmă incidentul, purtătorul de cuvânt al instituției, subinspector Carmen Pompaș a declarat pentru TurdaNews că ambele părți au depus plângeri la poliție, unul pentru loviri și alte violențe și amenințare, celălalt pentru lovire.

Incidentul a avut loc marți în jurul orei 14,30 pe strada GH.Doja din Câmpia Turzii, bărbatul din Câmpia Turzii are 34 de ani, cel din Viișoara 40, în urma unei „parcări” pe carosabil a dubiței viișoreanului, șoferul din Câmpia Turzii pretinde că nu a reușit să treacă cu mașina de celălalt participant la trafic, de aici au apărut unele discuții neprincipale, după care au urmat și acte de violență.

Poliția cercetează acest caz, urmând să fie audiați ambii conducători auto.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator