fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

inaugurare tomograf1

Un aparat vital spitalului municipal Turda lipsește în acest moment. Este vorba despre computerul tomograf, singurul de acest fel din zonă, din mediul „de stat”.

 

Vechiul tomograf donat de asociația oamenilor de afaceri italieni s-a defectat iar costurile pentru repararea acestuia sunt imense. Singura soluție viabilă este achiziția unui tomograf nou.

Contactat de TurdaNews, Ovidiu Stănilă- managerul spitalului municipal Turda a declarat că au apărut mai mulți ofertanți pentru achiziția computerului tomograf, cel mai probabil la finele lunii va fi definitivată licitația, aparatul este extrem de important pentru că deservește atât pacienții din Turda cât și din zona limitrofă, ca să nu mai vorbim despre faptul că este o sursă importantă de venit pentru unitatea medicală. Tomograful vechi va fi dat spre casare.

Reamintim că în luna septembrie, consilierii locali de la Turda au aprobat proiectul de hotărâre privind utilizarea fondului de rulment pentru finanțarea cheltuielilor secțiunii de dezvoltare. 

Banii au avut ca destinație spitalul municipal pentru dotarea cu aparatură, mai exact pentru achiziția unui computer tomograf. Suma de 170.000 lei provine din excedentul bugetar al anului trecut.

De asemenea, se va achiziționa și o linie modernă de Laparoscopie, necesară intervențiilor chirurgicale minim invazive.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator