BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

1 Comentariu

la trei lacuri

Un paznic al societății TMG Guard Târgu Jiu, firmă care asigură paza la Compexul de agrement ”La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii, și-a prezentat demisia, formulând o plângere către Consiliul Local Câmpia Turzii, prin care ăl acuză pe administratorul complexului, Marian Lechințan.

„În repetate rânduri am fost amenințat de domnul Marian Lechințan că voi fi dat afară dacă nu fac ce zice el, adică în timpul controlului pe care-l efectuez pe unii să-i controlez, iar pe alții să-i las în pace că sunt prietenii lui”, se precizează în plângerea transmisă.

Administratorul complexului, Marian Lechințan, susține că nu au existat situații de acest gen și că totul este o ”invenție” a paznicului care și-a dat demisia, din cu totul alte motive.

„Am primit mai multe plângeri de la pescari, cu privire la modul vulgar în care omul se adresa acestora, astfel că am început să-l urmărim. Într-una din zile, în timp ce o doamnă părăsea complexul, agentul de pază a oprit-o pe femeie și într-un mod foarte vulgar și agresiv i-a spus acesteia să deschidă portbajagul mașinii. Am intervenit și i-am spus agentului de pază să fie mai atent atât la tonul folosit, cât și la limbaj. Nu l-am amenințat niciodată și nu l-am înjurat niciodată. La complexul pe care il administrez sunt împământenite două lucruri foarte clare: Nu avem preietenii și favoritisme in interiorul complexului si nu discutam politică. Mie imi pare rău să aud ca domnul ăsta vorbește de maniera asta... chiar îi respectam vârsta...”, a spus Marian Lechințan presei.

Șeful punctului de lucru al societății TMG Guard susține că paznicul și-a dat demisia pentru că nu s-a încadrat în colectiv.

Cel mai probabil, plângerea fostului paznic va fi prezentată în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpia Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Cosmin · 18:53 08.10.2018
    Si eu am fost la pescuit acolo si te fura pe fata. Niste mincinosi ordinari platesti sa fi aburit si mintit
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator