fbpx

Scrie un comentariu

pod autostrada

Viitorul pod peste râul Mureș de pe Autostrada Sebeș-Turda, lotul I, (de la Limba) nu este foarte departe de momentul în care va avea toate grinzile puse – aceasta fiind una dintre principalele lucrări de structură de pe drumul de mare viteză, anunță Ziarul Unirea.

 

”În ultima lună, în special începând cu a doua jumătate a lunii septembrie, antreprenorul de pe lotul I, a crescut mobilizarea mai ales în zona viitorului pod peste râul Mureș. Începând cu 20 septembrie, au fost aduse două macarale mari, de la cunoscuta firmă Deme Macarale, lucrările de ridicare și montare a grinzilor progresând considerabil”, precizează sursa citată.

În acest moment, se circulă doar pe porțiunea dintre Turda și Aiud a autostrăzii Turda-Sebeș, respectiv pe 2 loturi din cele 4 existente. darea în funcțiune a acestei porțiuni de autostradă a dus la scurtarea semnificativă a timpului de deplasare dintre Turda și Aiud. În momentul în care se va da în funcțiune și porțiunea Aiud-Sebeș, practic va exista autostradă până la Sibiu, dar și înspre Deva, cu ramificație de la Sebeș.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator