fbpx

Scrie un comentariu

arest preventiv

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în cadrul târgului săptămânal din municipiul Câmpia Turzii. O femeie, cercetată pentru comiterea unor infracțiuni, a fost depistată și reținută pentru 24 de ore.

 

La data de 3 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în rândul participanţilor la târgul săptămânal din municipiul Câmpia Turzii.


Astfel, în cadrul activităţilor, au fost legitimate 59 de persoane, au fost controlate 34 de autovehicule, 5 persoane fizice autorizate şi 7 producători agricoli.


Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale, 22 pentru încălcări ale regimului rutier, 3 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar una pentru încălcări ale legislaţiei privind comerţul stradal.

De asemenea, a fost depistată o femeie de 42 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, căutată şi cercetată de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi violare de domiciliu, faţă de care a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator