fbpx

Scrie un comentariu

echitatie elevi

Centrul de echitație de pe dealurile Durgăului îi așteaptă pe elevi să descopere caii, să asiste la demonstrații de acrobații ecvestre și să interacționeze cu instructorii de călărie.

 

Am pregătit două variante în care să vă bucurați de natură și animalele nobile:

Opțiunea 2 ore (25 lei /copil): prezentarea grajdului, a cailor, demonstrații de hrănire a cailor și un spectacol impresionant de acrobații ecvestre.

Opțiunea 4 ore (40 lei / copil): experiențele din Opțiunea de 2 ore și, în plus, posibilitatea de a călări și a face plimbări cu trăsurile centrului” transmit reprezentanții Salina Equines pe pagina de Facebook.

Facilitățile Centrului Salina Equines sunt rezultatul unei investiții de 2.5 milioane de euro,, permițând organizarea, încă din primul an de funcționare, a unei competiții internaționale la care au participat peste 150 de concurenți.

Salina Equines se mândrește cu facilități de ultimă oră, dar și cu o echipă de specialiști – sportivi de performanță și experți în domeniul hipic.

Baza de echitatie cuprinde si doua manejuri exterioare, cu suprafete de 4000 mp, respectiv 1000 mp. Ambele au suprafațe din nisip și geotextil, tribune încăpătoare, iluminat nocturn, un turn pentru arbitrajul competițiilor și o platformă pentru filmări panoramice. Priveliștea impresionantă asupra Salinei Turda și dealurilor Durgăului constituie un avantaj pentru pasionații de călărie.

Alternativă în anotimpul este rece manejul acoperit, de 800 mp, folosit și pentru încălzirea concurenților în timpul competițiilor.

În manejul acoperit, tribunele primesc 300 de spectatori. Toate spațiile beneficiază de monitorizare video și pază permanentă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator