fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

trafic baciu

Situație inedită după inaugurarea unei porțiuni de vreo 9 km de autostradă, de la Gilău la Nădășelu, care permite TIR-urilor să ocolească traficul infernal din Turda (ducând la degrevarea acestuia), pentru a merge spre Moldova sau zona Maramureșului traversând localitatea Baciu, care după deschiderea tronsonului a devenit extrem de aglomerată (foto).

Primarul comunei Baciu face apel la autorități, să limiteze accesul traficului care vine de pe autostradă. Însă, e greu de crezut că se poate aplica o astfel de măsură.

”Primarul comunei, Ioan Florin Mureşan, a făcut un apel către autorităţi pentru a rezolva problema. El propune  limitarea accesului pentru traficul care vine pe autostradă, în zilele lucrătoare, şi direcționarea sa pe autostradă către Turda, cu direcția Turda – Vâlcele – Centura de ocolire a Clujului”, precizează Actual de Cluj.

Primarul din Baciu este disperat, după ce traficul greu care tranzita Turda s-a mutat pe raza comunei sale.

”Este vorba de transferul traficului greu care merge către Moldova și Maramureș prin comuna noastră, după darea în folosință a tronsonului de autostradă Gilău – Nădășelu. După cum arată și imaginile făcute în dimineața zilei de 1 octombrie, traficul spre Cluj-Napoca este paralizat și de multe ori blocat din cauza faptului că șoferii camioanelor și mașinilor de mare tonaj ies de pe autostradă pentru a tranzita comuna Baciu, intrând în Cluj-Napoca și traversând municipiul prin zona Bd. Muncii, direcția centura Muncii – Apahida”, spune primarul din Baciu.

El solicită interzicerea accesului pe porțiunea de autostradă dintre Gilău și Nădășelu, în zilele lucrătoare, între orele 7.00-9.00, cu direcționarea traficului prin Turda, cu acces spre Moldova/Maramureș pe centura Vâlcele-Apahida.

Noul traseu este recomandat inclusiv de aplicațiile cu GPS, pentru că ar fi mai scurt.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator