fbpx

Icon Scrie un comentariu

ziua varstnicului centru

A scoate din anonimat o forma de miscare la varsta a III-a, organizata in natura, poate fi o provocare. Exercitiul fizic la varstnic capata anumite valente si astfel devine o actiune de mentinere a sanatatii, dar si o relaxare sublima a organismului.

 

Demersul Asociatiei Centrul de Ingrijire si Asistenta "Acoperamantul Maicii Domnului" Turda, deschide o usa spre un proiect dedicat persoanelor varstnice, cu ecou spre mintea omeneasca, de a recunoaste si intelege persoana de varsta inaintata. 

Cum se explica actiunea de astazi? Serbarea Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, prin promovarea miscarii fizice de grup, desfasurata in natura. 

Ca si obiecte de lucru s-au folosit: mingi, bastoane, baloane si parasuta curcubeu.

Locul desfarsurarii evenimentului: Cheile Turzii (dar alte locatii vor urma).

Adaugam in lista de participanti: 14 persoane varstnice din cadrul asociatiei, dintre care o persoana in scaun rulant, plus 12 voluntari, dintre care 3 asistente medicale, 2 specialisti in filmare aeriana si un kinetoterapeut, coordonatorul proiectului. Pentru cei care privesc cu entuziasm actiunea noastra, dorim sa-i anuntam ca implicarea lor in viitoarele proiecte, sunt binevenite, in mod voluntar si cu buna-credinta, a declarat directorul asociatiei, Vasile Stiopei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator