fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

drum frata

Consiliul Județean Cluj anunța în aprilie 2017 că se plombează drumul județean Câmpia Turzii – Viișoara – Frata – Mociu.


În 27 septembrie 2018, după cinci luni drumul este un adevărat coșmar pentru șoferi și așa va rămâne până la următoarea plombare, considerată de specialiști bani aruncați pe geam. Realitatea confirmă acest lucru, relatează stiridecluj.ro.

Consiliul Județean Cluj a anunțat la acea vreme, începerea lucrărilor de întreținere la drumul județean Câmpia Turzii – Viișoara – Frata – Mociu. Lucrările se execută pe un sector de drum lung de aproximativ 40 de kilometri, de la kilometrul 0+600 – localitatea Viișoara, până la kilometrul 40+300, pe direcția Mociu, până la intersecția cu drumul național DN 16.

”Lucrările constă în plombări cu beton asfaltic și burdușiri” se preciza în comunicatul Consiliului Judetean din luna aprilie.

Drumul județean 150 Viişoara – Frata – Crişeni – Mociu este inclus în programul de investiţii pentru anul 2018 privind lucrările de modernizare şi reabilitare a drumurilor județene, finanțat din împrumutul în valoare de 50 de milioane de euro, contractat în acest scop de Consiliul Județean Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate