marian morar
m install
nello construct

Tânărul dispărut în Italia acum câteva luni, găsit apoi decedat, va fi înmormântat azi, la Plăiești!

zamblau eugen

La finele lunii mai, dispariția lui Iszlai Cătălin Antonio (21 ani) a căzut ca un fulger asupra familiei sale. Tânărul turdean era plecat la muncă în Italia, iar la sfârșitul lunii mai a plecat de la locuință, cu o destinație necunoscută. A fost găsit o lună mai târziu, decedat. Părinții nu au avut banii necesari pentru repatriere, au făcut un apel public pentru adunarea de fonduri și abia recent au reușit să-i aducă trupul neînsuflețit în țară. Azi va fi înmormântat la Plăiești, localitatea sa natală.

 

Citește și:

Un tânăr din Turda este de negăsit în Italia! A dispărut de câteva zile, fără să spună nimic! Părinții sunt sfâșiați de durere!

Trupul tânărului a fost găsit după circa o lună de zile, în stare de descompunere.

Citește și:

Turdeanul dispărut în Italia a fost găsit decedat! (UPDATE)

Familia tânărului a avut un adevărat șoc după pierderea copilului. Mai ales că nu aveau banii necesari pentru repatrierea trupului. Pentru că doreau să-l aducă în țară, pentru a-l înmormânta așa cum se cuvine, au făcut un apel public, pentru strângerea fondurilor necesare.

Citește și:

Familia turdeanului decedat în Italia are nevoie de bani pentru repatriere!

Zilele acestea, după mari eforturi, trupul a fost adus din nou pe meleagurile natale, pentru a fi înmormântat, la câteva luni după deces.

”În data de 28 septembrie 2018 începând cu ora 13.00 îl vom conduce pe ultimul drum pe Iszlai Antonio Cătălin, cel ce a plecat prea devreme dintre noi. Slujba de înmormântare va avea loc la casa părintească din satul Plăiești. Odihnește-te în pace suflet drag, golul lăsat de tine nu va putea fi umplut niciodată”, au transmis apropiații.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2