fbpx

Scrie un comentariu

iszlai antonio

La finele lunii mai, dispariția lui Iszlai Cătălin Antonio (21 ani) a căzut ca un fulger asupra familiei sale. Tânărul turdean era plecat la muncă în Italia, iar la sfârșitul lunii mai a plecat de la locuință, cu o destinație necunoscută. A fost găsit o lună mai târziu, decedat. Părinții nu au avut banii necesari pentru repatriere, au făcut un apel public pentru adunarea de fonduri și abia recent au reușit să-i aducă trupul neînsuflețit în țară. Azi va fi înmormântat la Plăiești, localitatea sa natală.

 

Citește și:

Un tânăr din Turda este de negăsit în Italia! A dispărut de câteva zile, fără să spună nimic! Părinții sunt sfâșiați de durere!

Trupul tânărului a fost găsit după circa o lună de zile, în stare de descompunere.

Citește și:

Turdeanul dispărut în Italia a fost găsit decedat! (UPDATE)

Familia tânărului a avut un adevărat șoc după pierderea copilului. Mai ales că nu aveau banii necesari pentru repatrierea trupului. Pentru că doreau să-l aducă în țară, pentru a-l înmormânta așa cum se cuvine, au făcut un apel public, pentru strângerea fondurilor necesare.

Citește și:

Familia turdeanului decedat în Italia are nevoie de bani pentru repatriere!

Zilele acestea, după mari eforturi, trupul a fost adus din nou pe meleagurile natale, pentru a fi înmormântat, la câteva luni după deces.

”În data de 28 septembrie 2018 începând cu ora 13.00 îl vom conduce pe ultimul drum pe Iszlai Antonio Cătălin, cel ce a plecat prea devreme dintre noi. Slujba de înmormântare va avea loc la casa părintească din satul Plăiești. Odihnește-te în pace suflet drag, golul lăsat de tine nu va putea fi umplut niciodată”, au transmis apropiații.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator