fbpx

3 Comentarii

ok

Autoritățile locale au deschis circulația pe ambele sensuri ale străzii Avram Iancu din Turda (de joi seara), după ce aceasta a fost în lucru, asfaltându-se porțiunea de la Teatru până la sensul giratoriu de la magazinul Penny.

 

Urmează lucrările de trasare a porțiunii asfaltate.

Lucrările au durat circa o săptămână, aproximativ cam cât a durat și pe strada Ștefan cel Mare. În această perioadă, s-a circulat pe un singur sens, respectiv dinspre Turda Nouă spre centru, traficul dinspre strada Castanilor fiind direcționat spre strada Mihai Eminescu, pentru a se ajunge spre zona Turda Nouă.

Totodată, au fost eliminate sensurile unice create pe strada Mihai Eminescu și pe strada Ecaterina Teodoroiu.

La fel ca în cazul străzii Ștefan cel Mare, administrația locală a dispus aceste lucrări de urgență pentru a spori confortul cetățenilor municipiului Turda, până la demararea lucrărilor pe fonduri europene, incluse în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  teo · 13:53 28.09.2018
  Incredibila marlania autoritatilor , au lasat totul neatin de 2 ani de cand au preluat mandatul spunand poveste ca totul o sa se faca pe fonduri europene , si acum cand incestitiile sunt aproape sa inceapa ingroapa bani aiurea pentru cateva luni de “comfort al cetatetilor “ . Sunt curios care este defapt substratul acestor mijmasuri , o sa se spuna probabil prostimii ca nu mai trebuie asfaltate inca odata strazile ca doar de au fost ... sau probabil scopul e doar ingraparea baniilor acum . Pacat , am avut o scama de speranta in primarul asta dar se dovedeste a fii un PSD-ist veritabil.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Altceva · 11:58 29.09.2018
   Accesarea fondurilor europene e ceva de durata. Daca mai stateati inca 2 ani cu strada varza, era bai, ca de ce e varza, acum ca s-a turnat covor asfaltic pe toata strada, iarasi e bai, ca se fac "mijmasuri" . Nu iau nimanui apararea, dar suntem prea cârcotași si prea puțin implicați.
   Orasul e plin de gunoaie ce apar imediat dupa campanii de strangere a gunoiului si nimeni nu zice nimic, chiar asa, rasar gunoaiele peste noapte ca ciupercile? Sunt o groaza de tineri needucați ce isi arunca in drum spre liceu, doza de Hell si chistocul de țigară sau scuipă nonsalant semințe. Sunt caini vagabonzi in centrul orașului si in parcul central, ați sunat vreodata la poliția comunitară sa le ziceți asta? Sunt sigur ca nu. As fi bucuros sa vad ca dupa accesarea fondurilor, se vor face lucrari de calitate, prin refacerea fundației drumului si nu doar ungerea lui cu un strat nou de asfalt, asa ar fi normal. As fi bucuros sa vad ca se vor face si piste pentru biciclete sa poti circula in siguranță pe șoselele orasului si mai ales sa incurajezi tinerii sa foloseasca bicicleta ca sa mearga la școală si pe unde mai au activități. Sanatate
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dane · 17:02 28.09.2018
  Au înălțat iarasi strada cu câțiva cm făcând aproape imposibil accesul din curți in strada principala fara a zgaria masina pe dedesubt.La următoarea asfaltare rămânem blocați în curte cu mașinile.Oare nimeni nu vede??
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator