fbpx

Scrie un comentariu

tdr

După ce inițial Transilvania Drag Race trebuie să se desfășoare în weekend-ul 22-23 septembrie, fiind amânat în cele din urmă pentru weekend-ul 29-30 septembrie, iată că este anunțată o nouă amânare! de data aceasta, pentru weekendul 13-14 octombrie.

 

Organizatorul evenimentului spune că este de preferat ca evenimentul să fie organizat pe o vreme mai frunoasă, pentru a nu pune în pericol concurenții.

”Având în vedere condițiile meteo nefavorabile din acest sfârșit de săptămână (29-30 septembrie), evenimentul se va amâna pentru data de 13-14 octombrie 2018. Potrivit specialiștilor și siteurilor de meteorologie, se anunță ploi în acest weekend și nu dorim să riscăm producerea vreunui incident neplăcut sau distrugerea ultimei etape TDR din acest sezon. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Adrian Jurcă, principalul organizator al acestui eveniment.

Pe pagina evenimentului este anunțat că în cazul în care în weekendul 13-14 octombrie vremea nu va fi favorabilă, evenimentul s-ar putea amâna din nou, pentru weekend-ul 20-21 octombrie.

Transilvania Drag Race este un eveniment dedicat pasionaților automobilelor puternice, care se desfășoară în zona de autostradă spre Târgu Mureș, de la ieșirea de pe autostrada Turda - Câmpia Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator