fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

agro fest produse

Cea de-a doua ediție a târgului AgroFest debutează mâine la Turda, de la ora 14 având loc deschiderea oficială a evenimentului.

 

Pâine cu zacuscă și cu unsoare, friptură autentică de Turda și multe alte bucate tradiționale de sezon, la AgroFest, toate pregătire special pentru participanti.

Vineri se va servi pâine cu unsoare si ceapă, sâmbătă friptura de Turda iar duminică celebra zacuscă.

În cele 3 zile de sărbătoare a recoltei, Parcul Central este deschis tuturor vizitatorilor care doresc să-și facă aprovizionarea cu legume și fructe. La ediția din acest an și-au anunțat participarea cultivatori de legume și fructe din județul Cluj, dar și meșteșugari și producători de produse apicole, dulcețuri și siropuri. Vineri, sâmbătă și duminică vor avea loc spectacole folclorice și etno, expoziție de utilaje agricole, concursuri tematice, tombolă, iar cei mici sunt așteptați la parcul de distracții.

Preparatele tradiționale ardelenești (pâinea cu unsoare și ceapă, friptura de Turda și zacusca) vor completa practic tabloul toamnei.

Anul trecut la prima ediție a Agro Fest au fost prezenți peste 40 de expozanți.

Friptura de Turda, mustul făcut în fața vizitatorilor și silvoița la ceaun au reprezentat deliciul acestui eveniment.

A fost expuse și utilaje agricole, școlile turdene au prezentat câte un stand cu produse specifice sezonului, nu au lipsit nici sculpturile în legume și fructe, un parc de distracții pentru copii sau cele mai frumoase exemplare de animale aduse la eveniment de către fermierii din zonă. 

PROGRAM AGROFEST 2018

Vineri   -  28 septembrie

13.00 - Bucate tradiționale, pâine cu unsoare și ceapă

14.00 - DESCHIDERE OFICIALĂ  - AGROFEST TURDA

14.30 - 18.00 -  Ansamblul folcloric din Kiskunfelegyhaza-Ungaria, „Nănașii de la Cluj”, Gligor Bercea și Liviu Petriș, Formația de dansuri tradiționale “Izvorașul Turenilor”, Formația de dansuri tradiționale din Urca, concursuri interactive

Sâmbătă – 29 septembrie

12.00 - 15.00 – Concursuri interactive pentru copii

15.00 - 18.00 - Ansamblul folcloric ,,Țarina” Casa de Cultură Turda, Tablou etnografic transilvan, Centrul de Zi Turda, Clubul Canto „Aria” Casa de Cultură Turda, Ansamblul folcloric ,,Mugurelul” Centrul Cultural Câmpia Turzii, Recital folcloric Adriana Irimieș

16.00 – Bucate tradiționale – Friptură de Turda

18.00 - Concert RO-MANIA

Duminică – 30 septembrie

12.00 - 15.00 – Concursuri interactive pentru copii

15.00 - 18.00 - Ansamblul folcloric ,,Datina Turdeană” Casa de Cultură Turda, Grupul Zegrenilor din Ceaba, Recital folcloric Crina Varga, Taraful lui Șandorica de la Sopor, 

TOMBOLA CU SURPRIZE

16.00 - Bucate tradiționale - Pâine cu zacuscă 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator