fbpx

Icon Scrie un comentariu

recolta 21

Miercuri, a fost o zi specială la Câmpia Turzii, producătorii locali s-au întrecut în a prezenta cele mai frumoase fructe și legume de sezon în cadrul evenimentului anual intitulat „Ziua Recoltei”.

 

Devenită o tradiție în calendarul cultural al Municipiului Câmpia Turzii, Ziua Recoltei este prilejul cel mai propice pentru ca producătorii agricoli din oraș și din împrejurimi să-și expună roadele câmpului, într-un ambient de toamnă.

În acest an, administrația locală de la Câmpia Turzii a organizat o nouă ediție a festivalului „Ziua Recoltei”, miercuri, 26 septembrie, cu începere de la ora 10:00 în Piața Unirii.

Evenimentul a debutat cu o serie de alocuțiuni susținute de primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, dar și de invitați speciali, veniți din alte localități, cum sunt primarul Ioan Roman de la Viișoara, dar și primarul Aurel Giurgiu de la Luna.

Nu a lipsit programul folcloric susținut de soliștii: Ioan Dordoi, Florin Rupa și Simi Deac, dar și de ansamblurile de dansuri maghiare ,,TULIPAN” ,,MUGURELUL” și ,,ARDELEANA” , prezentator – Adrian Soporan.

SURSĂ FOTO: Ziarul 21

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator