fbpx

Scrie un comentariu

arestat

Printre zecile de escrocherii cărora le cad pradă românii, a mai apărut una care, spun polițiștii, funcționează extrem de bine.

A fost botezată ”pachetul de la rude”, din cauza modului în care funcționează.Printre zecile de escrocherii cărora le cad pradă românii, a mai apărut una care, spun polițiștii, funcționează extrem de bine. A fost botezată ”pachetul de la rude”, din cauza modului în care funcționează.


Metoda prin care sunt păcăliți oamenii este ingenioasă prin simplitatea ei. Infractorii bat la ușa locuințelor și le spun celor care deschid că au primit pachete sau bani de la rude din străinătate. Infractorii se dau drept comisionari și cer în schimb sume ”modice”, în general mai mici de 50 de lei.


Pachetele sunt frumos ambalate, dar înăuntru sunt hârtii, cartoane sau sticle goale. Și pentru că oricine își dorește un cadou apărut din senin, metoda dă roade în cele mai multe cazuri.


Infractorii preferă persoanele în vârstă, mai credule și în general mai puțin dispuse să depună plângeri la Poliție, din cauza prejudiciului mic, anuntă alba24.ro

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator