fbpx
Icon Scrie un comentariu

vremea se raceste

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de vreme rea, valabilă pe tot teritoriul României, în care vor apărea temperaturi scăzute, intensificări ale vântului, brumă timpurie.

 

Informarea este valabilă în de astăzi (ora 9:30), până joi la ora 9:00. Sunt așteptate temperaturi scăzute, intensificări ale vântului și brumă timpurie

Conform ANM, „în intervalul menționat vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4...8 grade mai coborâte decât normele perioadei. În timpul nopților și al dimineților, local în centrul țării, pe arii restrânse în nord-vestul teritoriului și în dealurile Munteniei și ale Olteniei și cu totul izolat în rest, temperaturile vor coborî sub 0 grade și se va produce brumă. Pe parcursul zilei de marți, 25 septembrie, vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari pe litoral, în nordul și în centrul Moldovei unde temporar se vor atinge viteze de 55...70 km/h. La munte, mai ales în zona Carpaților Meridionali și a Carpaților de Curbură, vor fi rafale în general de 70...90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător vor fi precipitații slabe, mixte. Miercuri, 26 septembrie, intensificări ale vântului se vor mai semnala în regiunile estice și sud-estice, cu rafale de 45...55 km/h.”

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator