m install
petlinii
nello construct

Suplimentare de lucrări pe 10 drumuri județene! Unul este în zona noastră!

zamblau eugen
floris

Nu mai puțin de 10 noi drumuri județene vor beneficia de lucrări de îmbunătățire a infrastructurii rutiere ca urmare a deciziei recent adoptate în acest sens de Consiliul Județean Cluj. În acest context, al suplimentării listei programului de lucrări de întreținere pentru anul 2018, președintele forului administrativ județean a semnat deja primele contracte ce vizează execuția lucrărilor.

 

,,Mă bucur să dau această veste bună clujenilor și tuturor celor care ne tranzitează județul. Zece noi drumuri cu o infrastructură rutieră îmbunătățită înseamnă un plus de siguranță și confort în trafic, dar și noi oportunități de dezvoltare locală”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Din zona noastră a fost inclus drumul: 

  • DJ 107L Petreștii de Jos – Crăiești – Lita (DJ107M);

Decizia includerii acestor drumuri în lista de lucrări pentru anul curent a avut la bază o serie de considerente obiective legate de starea de viabilitate a acestora, evaluată în teren de către experții Direcției de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Consiliului Județean Cluj, prilej cu care au fost stabilite și lucrările ce se impun a fi executate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: