fbpx
Icon 3 Comentarii

accident ratiu

În această dimineață s-a produs un accident pe strada Dr. Ioan Rațiu din Turda, în care au fost implicate două autovehicule.

 

Din informațiile primite de la martori, se pare că șoferul autoturismului de culoare vișinie a fost a încercat să iasă din parcare și să intre cu mașina în curtea casei sale, însă nu s-a asigurat și a fost „lovit” de Volkswagen-ul de culoare albastră.

Accidentul s-a produs în apropierea școlii generale „Teodor Murășanu”.

UPDATE: Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, ne-a declarat: „Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9:20, pe strada Dr. Ioan Rațiu din Turda. conducator auto de 81 de ani nu s-ar fi asigurat in momentul in care a trecut de pe banda nr.1 pe banda nr. 2, pentru a intra garajul imobilului in care locuieste, fiind surprins si accidentat de un conducator auto de 18 ani. Ambii șoferi sunt din Turda și nu consumaseră băuturi alcoolice. Conducătorul auto de 81 de ani a fost transportat la UPU Turda, rănit grav.”

accident ratiu 01

accident ratiu 02

accident ratiu 03

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Cătălin Gâscă · 11:28 24.09.2018
  Daca era să fie așa cum ați spus, mașina visinie nu era cu botul in casa, șoferul acesteia era parcat in fata casei și așteptă să ii se deschidă poarta, iar soferul passatului a intrat în el după ce a efectuat o depășire având și viteza mare, o mașină nu se împinge așa ușor mai ales la viteza mica.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   @ TurdaNews · 14:27 24.09.2018
   Varianta dvs putea fi o... variantă! Cei de la Poliție au menționat concluziile lor, care sunt cam așa cum am menționat și noi, în știrea inițială (care încă nu avea sursele oficiale). C4786
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Gâscă Cătălin · 22:41 24.09.2018
  Oricum, este camera de filmat pe partea cealaltă de drum, aia ne va arata care este inculpatul.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator