fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

vremea se raceste

Vremea se răceşte din acest weekend în zona de nord a ţării, iar, de duminică noapte, un val polar va duce la scăderea temperaturilor chiar şi până la 13-15 grade în zonele de nord. De miercuri, răcirea se va simţi şi în celelalte regiuni ale ţării.


Un front atmosferic polar va lovi nordul României de duminică noapte, maximele ajung la 15 grade.


„Vorbim de o răcire, sâmbătă, în zonele nord-vestice, în Maramureş şi Crişana, răcire care va continua duminică şi în sudul, centrul şi estul ţării, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi în Transilvania. Sâmbătă, în zona de sud temperaturile vor fi mai ridicate, şi vor atinge 30-31 de grade, iar de duminică se va răci şi în aceste regiuni, şi vor ajunge undeva la 23-24 de grade, sau 27-28 de grade în Oltenia”, a declarat, Alina Şerban, meteorolog în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, scrie Mediafax.


Potrivit meteorologului, duminică, temperaturile vor fi normale pentru această perioadă. De duminică noapte, un front polar va pătrunde prin nord-vestul ţării şi va conduce la răcirea vremii chiar şi cu 10 -15 grade Celsius.


Pentru ziua de luni, temperaturile vor fi foarte diferite de la nord la sud.

„Ceea ce ar fi reprezentativ pentru ziua de luni ar fi că vom avea o diferenţă mare de la nord la sud. Astfel, dacă în regiunile nordice vorbim de temperaturi maxime de 13-15 grade, pentru partea de sud vorbim de 28-29 de grade, adică în nord vom avea toamnă, iar în sud vară, sub rezerva că această prognoză se poate schimba. De miercuri, masa rece se va simţi mai mult şi în partea de sud a ţării”, a mai precizat Alina Şerban.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator