fbpx

Scrie un comentariu

bucurie in miscare

Acțiunea ”Bucurie în Mișcare” se va desfășura pe toată durata zilei de azi la Turda, în Parcul Central, cu începere de la ora 10.00.

”Bucurie in Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even în anul 2012. De atunci și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 30 de orașe din România și 4 orașe din Republica Moldova, reunind zeci de mii de participanți. Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Bucurie în Mișcare își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, într-un eveniment viu, extrem de ofertant.

Acest proiect vizează educatia copiilor si tinerilor prin mișcare, joaca și diferite activități meșteșugărești în aer liber, fiind o alternativă la folosirea tehnologiei. Urmărim să responsabilizăm familia cu privire la importanța mișcării în aer liber, a jocurilor și a sportului în diferitele sale forme și să canalizăm tânăra generație spre a deveni modele de urmat din perspectiva abordării unui stil de viață sănătos.”, spun organizatorii.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 10.00.

Programul zilei:

11.00 - Kangoo Jumps cu Kangoo Club Turda

11.30 - Zumba cu Zumba Fitness

12.00 - Distracție cu Fun Kids

13.00 - Careul olimpic al distracției cu Awana România

14.00 - Demonstrație de atelier de baschet cu Turda Wolves

16.00 - Dans sportiv cu ASCDS Potaissa Turda

17.00 - Jocurile copilăriei cu Fabrica de Timp Liber Turda

18.00 - Careul olimpic al distracției cu Awana România

Pe parcursul întregii zile: panou de cățărare, mini-fotbal, tenis de masă, tir cu arcul, fun basketball, fotbal target, ski pe asfalt/iarbă, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, badminton, volei, facepainting, zonă de relaxare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator