Scrie un comentariu

razvan bogdan

La Câmpia Turzii un minor s-a trezit cu fălcile mutate, dintr-un singur pumn. Agresorul s-a dat mare în faţa unor fete!


Însoţit de mama lui, Răzvan Bogdan păşeşte în sala de aşteptare a I.M.L.Cluj. Tânărul în vârstă de 17 ani este un ins atletic, elev în clasa a XI-a la un liceu din municipiul Câmpia Turzii şi povesteşte că incidentul, de pe urma căreia a rămas traumatizat pentru o perioadă  nedefinită de timp, a avut loc săptămâna trecută în parcul din centrul municipiului.

Totul a fost declanşat de o replică a agresorului, care l-a făcut “umflat”, iar el l-a sfătuit, pur şi simplu, pe acesta, să meargă la culcare. Acum tânărul agresat şi familia sa intenţionează să meargă până-n pânzele albe împotriva bătăuşului, un ins în vârstă de 19 ani, relatează Gazeta de Cluj.


Mă aflam, pe la ora unsprezece seara, în parcul din centru, împreună cu o fată şi un prieten, iar bătăuşul, unu` Nanu – în vârstă de  vreo 19 ani, elev aflat în programul „a doua şansă” – era însoţit şi el de o fată şi un băiat. La un moment dat acesta m-a făcut „umflat”, iar eu i-am zis că ar fi mai bine să meargă acasă şi să se culce. Atunci, fără să zică ceva mi-a ars o talpă-n piept, după care a continuat atacul cu un singur pumn, aplicat în faţă, extrem de puternic. Apoi, a plecat de acolo ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Am pornit, cu dificultate, spre casă, însă am remarcat că-mi tot curge sânge din nas, aşa că am luat un taxi şi m-am dus direct la Spitalul Municipal. Acolo, medicul de gardă m-a trimis acasă, zicând că n-am nimic, fără măcar să-mi dea o pastilă, ceva sau să-mi acorde primul ajutor… Am ajuns acasă, iar după aceea mama mi-a pus comprese pe locul respectiv şi – pentru că ameţeam încontinuu – am stat trei zile în repaos, la pat”. Însă vineri, 7 septembrie, Răzvan Bogdan s-a simţit teribil de rău şi s-a prezentat de urgenţă la medicul său de familie. Acesta l-a trimis înapoi la spital, unde medicii au realizat, în sfârşit, că nu e de glumă cu situaţia lui şi l-au trimis cu o ambulanţă la Clinica de Chirurgie Maxilofacială din Cluj-Napoca....Acolo mi-au examinat filmele făcute la Spitalul Municipal Câmpia Turzii şi în aceeaşi seară mi-au legat cu sârmă dinţii, fiind vorba de o fractură de mandibulă şi, de asemenea, de pomete drept. Practic, Nanu mi-a mutat fălcile dintr-o parte într-alta, dintr-un singur pumn!  Acuma, pe lângă plângerea pe care i-am făcut-o deja la poliţie am să-l dau şi-n judecată fiindcă m-a nenorocit pentru o perioadă nedefinită de timp – tocmai acum, la începutul şcolii! O să avem grijă să-l vedem cât mai curând acolo unde îi e locul, la puşcărie, fiindcă e cunoscut ca mare „şmecher”, tot el fiind cel care i-a rupt, nu demult, trei coaste unui alt băiat din oraş”! mai relatează victima pentru sursa citată.


„La Secţia de Poliţie a municipiului Câmpia Turzii a fost depusă o plângere pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Se fac verificări în vederea stabilirii circumstanţelor producerii faptei şi luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator