BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

culturistT

 Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, un colos plin de muşchi dar cu o privire blândă şi ochi înlăcrimaţi, semn al unui suflet proproţional cu mărimea trupului său  golemic – coboară încet treptele care duc la subsolul I.M.L.Cluj, acolo unde se află cabinetul de consultaţii al acestei instituţii medicale. 


Acesta relatează pentru Gazeta de Cluj, că a fost caftit de iubită, o brunetă focoasă în vârstă de 23 de ani.


“Sunt de un an şi trei luni într-o relaţie cu Maria. O întreţineam, până nu demult, din leafa câştigată din munca mea de agent de intervenţie la o firmă de securitate şi pază. Sunt, după cum vezi, sportiv, lipsit de vicii – iar singurul vis al vieţii mele e să-mi întemeiez o familie alături de o femeie pe care să o iubesc şi să fiu, la rându-mi iubit. De aceea am investit tot ce aveam în Maria, am mutat-o în casa mea şi, mai mult, îi ofeream întreg timpul meu ajungând s-o duc cu mine peste tot – indiferent că era zi sau noapte....Într-o miercuri, acum circa două săptămâni, după o ceartă în care mă tot acuza de infidelitate, numa` o văd că-şi ia lucrurile şi pleacă la ea acasă! Ca să aflu apoi că în vinerea respectivă fusese la discotecă împreună cu unul. Am suferit asemeni unui câine, dar am iertat-o şi mi-am zis că trece. S-a mutat înapoi la mine, însă la scurt timp şi-a reluat “partitura” geloziei şi a plecat din nou la acasă la ea, seara afişându-se însă cu același tip şi rămânând peste noapte la acesta. Desigur, a doua zi n-a vrut să recunoască în ruptul capului ce-a făcut”, explică, gesticulând, Alexandru.


Urmează si momentul disputei: „Duminică, 9 septembrie – aflaţi la mine acasă – aceasta să înceapă o nouă ceartă. Şi, la un moment dat, neavând alte argumete, a luat de pe masă o sticlă şi m-a lovit cu ea în cap. După ce m-a lovit, într-un gest întârziat am împins-o, iar ea a căzut pe parchet cu faţa în jos şi şi-a spart nasul. Rapid, am chemat de urgenţă poliţia – nu de alta dar ea susţinea că eu sunt agresorul, și nu ea a fost cea care m-a atacat” afirmă victima.


După ce le-a povestit poliţiştilor ce se petrecuse, bărbatul s-a prezentat la secţie, unde a făcut plângere pe numele fostei iubite pentru lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.


Punctul de vedere al I.J.P. Cluj


“S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe iar Poliţia Municipiului Turda face cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor legale în cauză”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator