BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

1 Comentariu

bmw rasturnat

O șoferiță a scăpat ca prin minune dintr-un grav accident rutier produs pe Autostrada Transilvania în cursul zilei de sâmbătă. În mașină erau și doi copii minori!

Femeia a ieșit în trombă de pe carosabil din cauza unei anvelope noi avariate pe când mașina rula cu mare viteză. 


Martorii au relatat că accidentul s-a produs în urma unei avarii la roata dreapta spate a automobilului, după care ocupanții mașinii au fost transportați la spital, în stare conștientă, pentru investigații. O singură mașină a fost implicată, alta oprindu-se ca martor, informează Ziua de Cluj.


“Mulțumim tuturor celor care au intervenit ieri la incidentul de la 17:30 pe autostradă! Mulțumim în special domnului care a fost extrem de prompt la scoaterea persoanelor din mașină și la acordarea primului ajutor, precum și doamnei care s-a îngrijit de copii. Toți pasagerii (3 adulți și 2 gemeni) sunt relativ OK, o singură persoană a rămas spitalizată. Cauza accidentului a fost un cauciuc (nou!)


Pentru noi e efectiv o "minune" faptul că toți pasagerii sunt în viață. Mașina s-a comportat exemplar, toate sistemele de protecție au acționat excelent, torsiunea șasiului a fost "ca la carte". Cu toate că mașina este praf, pasagerii au scăpat (cu o singură excepție) doar cu zgârieturi. Respect pentru proiectanții și inginerii care fac posibile asemenea minuni!


Am avut foarte mare noroc, în spatele nostru era fix un domn care era colonel la descarcerări, a intervenit extrem de rapid și de profesionist (sub 2 minute). Persoana cu leziuni a fost lăsată în mașină până la venirea Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare, Descarcerare (SMURD)”, a relatat soțul conducătoarei auto, pe pagina de Facebook Info Trafic Jud. Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Andrei C., Dr · 19:47 09.09.2018
    Daca masina se comporta exemplar, nu se rasturna de la o explozie pe roata spate.

    Imi amintesc unul din ultimele drumuri facute cu Matizul dinspre Valea Prahovei spre Bucuresti. Eram pe DN1 dupa ultimele localitati de pe Vale, cand am facut explozie pe stanga spate (fusesem pe drum forestier pana la Hotel Pestera). Masina avea aproximativ 110 kph (probabil 100 reali) si am realizat problema cand am vazut in oglinda laterala bucati de cauciuc sarind din roata. Am putut sa semnalizez si sa reduc viteza si sa ies pe banda de urgenta fara sa am probleme in a controla masina.

    My 2p - SUV = sicriu cu roti.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator