4 Comentarii

rares morar

Proprietarul unui magazin de papetărie din zona centrală a municipiului Câmpia Turzii, Rareș Morar, ia atitudine în problema ”fenomenului zombie”, care ”a explodat”. El vorbește despre cel care își continuă nestingherit activitatea, dar și despre pasivitatea organelor abilitate.

 

”Nu am mai postat de mult... şi azi vreau să deschid un subiect sensibil... problema fenomenului "zombie".

În prima imagine avem o punguliţă zip... costă 4 lei setul de 100 de bucăţi. În urmă cu 2 ani au trecut pragul magazinului meu 2 poliţişti ca să mă întrebe cine cumpără aceste pungi. Evident că am refuzat să ofer date referitoare la client, dar, în momentul în care mi-au zis că sunt folosite pentru traficul de droguri... parcă parcă au reuşit să îmi atragă atenţia. Am fost foarte reticent, dar clientul care le cumpăra era foarte suspect. După vreo 2-3 luni mă simţeam vinovat pentru că fenomenul drogurilor a luat amploare şi eu efectiv colaboram cu duşmanul... şi vorba aia... 4 lei setul... aşa că am hotărât să colaborez cu organele Poliţiei.

După mai bine de un an... fenomenul a explodat! Aproape săptămânal văd pe internet cazuri cu copii din Câmpia Turii şi împrejurimi filmaţi rupţi în gură de drogaţi...

Pe ciobanul pe care le vinde îl văd cum iese de la fitofarmacie apoi vine la mine la magazin după punguliţe. Am refuzat să mai aduc acest produs... dar fenomenul continuă. Şi chiar dacă poliţia a fost înştiinţată de acest lucru nimeni nu ia măsuri.

În schimb... văd marile realizări ale poliţiei din comuna noastră pe pagina primarului: au identificat persoana ce a vandalizat 3 brazi!

Păi băi oameni făcuţi din lipsă de mijloace contraceptive ... eu am fost agresat în magazin de o cioară! Am sunat la 112 şi nu aţi fost în stare să faceţi nimic! Poliţia locală e preocupată de cum colectez eu gunoiul menajer... şi voi veniţi să îmi arătaţi că aţi găsit un om ce a vandalizat 3 brazi?

Băi avocat de divorţuri şi taxă auto... când aţi băgat cablurile sub pământ aţi uitat să puneţi înapoi camerele de supraveghere a oraşului!

Nu vă e ruşine să puneţi poze cu 3 brazi pe un birou lângă punga de Nutline? Asta faceţi voi toată ziua? Spargeţi seminţe pe banii noştri?

Cetăţeni... luaţi atitudine... nu vă mai lăsaţi intimidaţi!”, a scris Rareș Morar pe contul său de Facebook.

TurdaNews a atras atenția în ultimul timp asupra acestui fenomen care ia amploare! 

Citește și:

Tot mai mulți ”zombi drogați” pe străzile din Turda și Câmpia Turzii! (VIDEO)

și/sau:

Încă un tânăr-zombi, drogat, pe străzile din Câmpia Turzii! Furnizor: Baghera! (VIDEO)

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Gabi · 12:10 11.09.2018
  Daca politia din Campia-Turzii nu ia masuri de ce nu se merge mai departe? Sa se sesizeze cei de la Cluj,Bucuresti dar sa se faca ceva,nu se poate asa ceva! Cetateni luati atitudine!!!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mircea · 21:23 09.09.2018
  Comentati ,sesizati cand vedeti fenomene de acest gen,....hai sa terminam cu asemenea lucruri care nu aduc nici un beneficiu comunitatii noastre,din contra.!!!!!!!!!!!!!!!!
  Si nu in ultimul rand asteptam ca aceste persoane care se ocupa cu ,,lucruri slabe,, sa fie trase la raspundere. BAFTA.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mircea · 21:12 09.09.2018
  CETATENI LUATI ATITUDINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mircea · 10:23 09.09.2018
  Totul are un inceput si un sfarsit.Oricum situatia lasa de dorit. (fail).
  NU MAI AM CUVINTE.... :?Treziti-va fratilor!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator