fbpx
Icon 1 Comentariu

electrocutat ct

Un bărbat de circa 55 de ani s-a electrocutat azi în zona cartierului Lut, în timp ce se afla la pescuit, pe malul Arieșului. Ambulanța sosită de urgență la fața locului l-a transportat la Spitalul Câmpia Turzii, unde i s-au acordat primele îngrijiri.

 

”Din cauza gravității rănilor, medicii de la Câmpia Turzii au decis că acesta trebuie transportat de urgență la UPU Cluj-Napoca.

Marea problemă abia acum apare! De mai bine de două ore, medicii de gardă din Câmpia Turzii, nu primesc acceptul de la UPU Cluj-Napoca pentru a transfera persoana electrocutată.

Medicul de gardă de la Câmpia Turzii a declarat că victima se află în stare gravă, iar viața îi este pusă în pericol din cauza nepăsării celor de la UPU Cluj”, precizează ABC News Transilvania.

Contactat de către ABC News Transilvania, Dr. Raed Arafat, a precizat că aceasta este o situație inadmisibilă și va face toate verificările în cel mai scurt timp.

UPDATE:

Raed Arafat a trimis un elicopter SMURD la Câmpia Turzii, pentru a prelua victima. Elicopterul va ateriza la baza militară de la Luna, iar de acolo persoana electrocutată va fi dusă la Târgu Mureș. În cazul în care situația este mai gravă, acesta ar putea fi transportat de urgență la spitalul de arși din București.

Foto: ABC News Transilvania.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator