fbpx

Scrie un comentariu

violator

Judecătorii Curții de Apel Cluj au respins în cursul zilei de joi, 6 septembrie, ca nefondat, apelul declarat de către turdeanul Iliuță Vasile Mircea (48 ani), cunoscut pentru antecedente penale legate de traficul de minori, împotriva hotărârii Judecătoriei Turda de respingere a revizuirii, care îl condamnă la opt ani de închisoare, cu executare, pentru un concurs de infracțiuni împotriva vieții sexuale, anunță BZC.

”In prima instanta,  judecatorii turdeni il gaseau vinovat pe acesta de savarsirea infractiunii de viol, fapta pentru care a fost condamnat la 7 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi, precum si pentru infractiune de act sexual cu un minor, pentru care a primit 3 ani de inchisoare. Contopind pedepsele pentru cele doua fapte, care au fost savarsite in concurs real de infractiuni, instanta i-a aplicat acesuia pedeapsa cea mai grea, la care a adaugat un spor de 1 ani, rezultand pedeapsa finala de 8 ani de inchisoare, cu executare”, menționează sursa citată.

Iliuță Vasile Mircea a fost obligat de instanță să plătească și 20.000 de euro daune morale.

Iliuță Vasile Mircea a primit mandat de arest preventiv (în lipsă) în septembrie 2017, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată, viol în formă continuată și corupere sexuală în formă continuată.

Turdeanul este cunoscut cu antecedente privind infracțiuni contra libertății sau a vieții sexuale. El a fost acuzat că ar fi obligat tinere să se prostitueze, unele dintre ele fiind minore.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator