fbpx
Icon Scrie un comentariu

politia control

Poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii şi cei ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acţionat pentru asigurarea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la traficul rutier.

 

La data de 6 septembrie a.c., poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, au organizat şi desfăşurat o acţiune de asigurare a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic, cu accent pe combaterea depăşirii limitei legale de viteză, dar şi a altor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea s-a desfăşurat pe D.N. 15 E60 pe raza localităților Luna și Luncani.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost verificate un număr de 54 de autovehicule. Pentru abaterile de la prevederile Codului rutier, au fost aplicate un număr de 40 sancțiuni contravenționale, 33 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 2 pentru depăşiri neregulamentare, 2 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 3 pentru alte abateri de la prevederile Codului rutier.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere, dintre care 2 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator