fbpx

turdanews vot

Scrie un comentariu

foisor tnoua

Dacă ieri scriam despre distrugerea foișorului din Parcul Teilor, astăzi a venit rândul celui din Turda Nouă să fie vandalizat.

 

Conform reprezentanților Primăriei, foișorul a fost curățat de patru ori în această vară, ultima dată chiar în ultima săptămână, însă mizeria este la „locul ei”, PET-uri, coji de semințe + scânduri rupte.

Mesajul, alături de imagini, a fost postat pe grupul „Azi în Turda”, reprezentanții autorităților locale fac apel la cetățeni să semnaleze astfel de probleme la numerele de telefon care aparțin Poliției Locale: 0264 317 303 și 0731 300 903.

„Foișorul din parcul din Turda Nouă a fost reparat și igienizat complet de patru ori în această vară, ultima dată chiar săptămâna trecută. Aceasta este starea lui în momentul de față: scânduri rupte, coji de semințe, PET-uri, ambalaje, mizerie. Indiferent câte eforturi vom face pentru a curăța spațiile publice, dacă unele persoane vor continua să aibă astfel de comportament necivilizat, orașul nostru nu va fi niciodată curat. Vă rugăm să ne ajutați să îi identificăm pe toți cei care își bat joc de eforturile noastre sunând la dispeceratul Poliției Locale - 0264 317 303 și 0731 300 903.” este mesajul postat de Primăria Turda pe grupul Azi în Turda.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate