fbpx
Icon Scrie un comentariu

spital ct

Urmare articolului publicat de dvs. in data de 04.09.2018 ora 00,10, “Atac de cord in timp ce facea exercitii de culturism la Sala Sporturilor”Spitalul Municipal ”Dr.Cornel Igna” Campia Turzii, reprezentat prin manager Antal Iosif Adrian, formuleaza urmatoarele:

 

1. la ora 21,55 este adus la Camera de Garda de catre Serviciul de Ambulanta un pacient in stop cardiorespirator, caruia in prealabil echipajul de pe ambulanta i-a inceput manevrele de resuscitare, mentionate clar in fisa de monitorizare,

2. la Camera de Garda se continua manevrele de resuscitare de catre echipa de garda impreuna cu echipajul ambulantei, si dupa 20 de minute se alatura acestora si un echipaj SMURD, 

3. la ora 22,50 se consemneaza decesul.

Referitor la acuzatia ca “ spitalul nu are defibrilatoare “, precizam ca Spitalul Municipal “Dr.Cornel Igna” Campia Turzii are in dotare 4 defibrilatoare functionale, care se utilizeaza numai cand exista activitate cardica, in lipsa acesteia  echipa medicala intervine cu alte manopere si manevre medicale, conform protocoalelor medicale si mentionate in fisele de monitorizare.

Conducerea spitalului regreta evenimentul petrecut si precizeaza ca echipa medicala de garda coordonata de catre medicul primar dr. Csergo Lehel si-a facut datoria cu profesionalism si cu respectarea protocoalele medicale in vigoare.

Pentru o buna colaborare.

Manager, Antal Iosif Adrian

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator