fbpx

 
 
Scrie un comentariu

spital ct

Urmare articolului publicat de dvs. in data de 04.09.2018 ora 00,10, “Atac de cord in timp ce facea exercitii de culturism la Sala Sporturilor”Spitalul Municipal ”Dr.Cornel Igna” Campia Turzii, reprezentat prin manager Antal Iosif Adrian, formuleaza urmatoarele:

 

1. la ora 21,55 este adus la Camera de Garda de catre Serviciul de Ambulanta un pacient in stop cardiorespirator, caruia in prealabil echipajul de pe ambulanta i-a inceput manevrele de resuscitare, mentionate clar in fisa de monitorizare,

2. la Camera de Garda se continua manevrele de resuscitare de catre echipa de garda impreuna cu echipajul ambulantei, si dupa 20 de minute se alatura acestora si un echipaj SMURD, 

3. la ora 22,50 se consemneaza decesul.

Referitor la acuzatia ca “ spitalul nu are defibrilatoare “, precizam ca Spitalul Municipal “Dr.Cornel Igna” Campia Turzii are in dotare 4 defibrilatoare functionale, care se utilizeaza numai cand exista activitate cardica, in lipsa acesteia  echipa medicala intervine cu alte manopere si manevre medicale, conform protocoalelor medicale si mentionate in fisele de monitorizare.

Conducerea spitalului regreta evenimentul petrecut si precizeaza ca echipa medicala de garda coordonata de catre medicul primar dr. Csergo Lehel si-a facut datoria cu profesionalism si cu respectarea protocoalele medicale in vigoare.

Pentru o buna colaborare.

Manager, Antal Iosif Adrian

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate