fbpx
Scrie un comentariu

bretele

Luna august a fost prima în care pe Autostrada Sebeș-Turda, antreprenorul general a început să se mobilizeze, mai vizibil, la nodul rutier Sebeș.


În luna august a apărut prima foreză la viitorul nod rutier Sebeș, iar la jumătatea Lancrămului, în zona denumită Calea Vacii, au fost ridicate și instalate grinzile la viitoarea supratraversare.


Din modul în care lucrează antreprenorul la nodul rutier Sebeș, se pare că se concentrează pe bretelele care vor lega A 10 de Sebeș și implicit de A 1 – nodurile rutiere existente la intrarea în Sebeș.


La finalul lunii august s-a suprabetonat viitorul pod peste râul Ampoi. La Oarda, pe partea dreaptă a văii (sensul de mers Oarda de Sus), au fost terminate cele două culei și au fost montate grinzile. Pe partea stângă a văii au fost forați pioleții, iar acum se ridică viitoarea culee. Între Oarda și râul Mureș s-a lucrat și la terasamente încă de la începutul lunii, în localitatea Limba fiind ridicat terasamentul la nivelul culeei.


La viitorul pod peste râul Mureș, se lucrează la ultimii patru piloni, iar spre finalul lunii s-a făcut un intrând în apă, până la unul dintre pilonii care se afla în mijlocul apei, probabil pentru a continua să se instaleze grinzile.


La supratraversarea de la viitorul nod rutier Alba Iulia Sud a fost pusă armătura și foarte probabil ea va fi suprabetonată în luna septembrie.


Între viitorul nod rutier Alba Iulia Sud și viitorul pod peste râul Ampoi, în luna august s-a lucrat la rigole, iar dincolo de podul peste râul Ampoi și până la supatraversarea de la drumul județean spre Teleac s-a lucrat la terasament.


În viitorul nod rutier Alba Iulia Nord pentru prima dată, la începutul lunii august, au început să apară din pământ structurile de dincoace de calea ferată. Tot în luna august, circulația pe DN, a fost mutată printr-un sens giratoriu care foarte probabil va fi integrat în viitorul nod rutier.


La Dealul de la Pârâul Iovului e aproape finalizată excavarea, iar astfel spre finalul lunii ne-am putut da seama care e locul pe unde trece autostrada.


sursa: ziarulunirea.ro

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator