fbpx

2 Comentarii

minor furt

Polițiștii au identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Turda, bănuit de comiterea unor tâlhării. 

 

La data de 31 august a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale și cei din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești l-au depistat, pe raza localității Florești, pe cel bănuit de săvârșirea faptelor de tâlhărie. La vederea organelor de poliție, acesta a părăsit în fugă imobilul în care a fost găsit, fiind prins și imobilizat la circa 500 de metri distanță.

Conform probatoriului administrat, la data de 27 august a.c., în jurul orei 20:30, cel în cauză i-ar fi smuls unei femei două lănțișoare de la gât prin smulgere, după care a fugit. Persoana vătămată, o femeie, în vârstă de 74 de ani, din Cluj-Napoca, se deplasa pe strada Izei, din municipiu, în momentul deposedării. Ulterior acțiunii bărbatului, aceasta a suferit o leziune la baza gâtului.

Prejudiciul cauzat de bărbat a fost estimat la 1600 de lei. În urma investigațiilor, lănțișoarele au fost recuperate de polițiști.

Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânăr, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  sorin f · 00:25 01.09.2018
  i-ar fi smuls prin smulgere?ca doar nu o fi prin impigere.greu limbu roman la el.asta era de asteptat de la doamna premier nu de la un reporter
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Ziar TurdaNews · 01:16 01.09.2018
   Este comunicatul Poliției. Întrucât ei folosesc uneori un limbaj specific, pentru a nu altera corectitudinea informației, redăm exact comunicatul, cum este și în acest caz.
   Mulțumim pentru înțelegere!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator