fbpx

Scrie un comentariu

puck teatru

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” vor prezenta în aceste zile câteva evenimente speciale. Joi, 30 august, pe scena instituției va avea loc premiera spectacolului „Clovnul”, în regia lui Vadas László. De asemenea, spectacolele „Croitorașul cel Isteț” și „Dănilă Prepeleac” se vor juca în Parcul Central în weekend, în cadrul Central Park Wine Festival Cluj-Napoca 2018.

 

Joi, 30 august, de la ora 17, pe scena Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca va avea loc un premiera unui spectacol de tip One Man Show, în cadrul secției maghiare a instituției. Este vorba de „Clovnul”, spectacol propus publicului de peste 12 ani și care urmărește să atragă în sala de spectacol și alte categorii de public, cum ar fi studenții și adulții. Spectacolul se joacă în limba maghiară. Regia este semnată de Vadas László, iar protagonistul este Bondár Tibor, cel mai tânăr, și, totodată, cel mai nou angajat actor-păpușar al secției maghiare.

Cât suntem de valoroși? Cât valorează munca noastră? Avem aceeași valoare cu munca noastră? Cu aceste întrebări ne întâlnim și înainte de a deveni adulți, iar ceea ce credem despre noi este influențat în mare măsură de cei care se află în jurul nostru. În spectacolul „Clovnul”, întâlnim doi prieteni vechi: Nikkolo și Filippo. Au fost cândva clovni și colegi, iar acum sunt epuizați, pierduți și vor să dovedească contrariul. Cei doi speră să mai aibă o șansă în lumea artiștilor de succes.

„Un clovn adevărat nu râde niciodată. Publicul râde, nu clovnul. Da, asta e arta”, spun clovnii în acest spectacol.

Cei mici și cei mari sunt așteptați, de asemenea, în Parcul Central, la cele două reprezentații pe care artiștii instituției le vor susține în cadrul Central Park Wine Festival Cluj-Napoca 2018. Sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 11, se va juca spectacolul „Croitorașul cel Isteț”, după Frații Grimm, în regia Emiliei Nechita. De asemenea, duminică, 2 septembrie, de la aceeași oră, este programat „Dănilă Prepeleac”, după Ion Creangă, în regia lui Traian Savinescu. Cele două spectacole se joacă în limba română și au loc cu intrare gratuită.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator