Scrie un comentariu

pediatrie

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală după ce o mămică a depus o plângere împotriva unui medic de la o clinică de pediatrie din Cluj-Napoca, reclamând că acesta i-a spus să se dezbrace şi a încercat să o pipăie.


„A fost depusă o plângere la Poliţia Cluj-Napoca privind săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, faptă ce vizează un cadru medical din municipiu. S-a deschis un dosar penal şi se efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi pentru luarea măsurilor legale. Medicul respectiv urmează să fie audiat de poliţişti. Pedeapsa pentru agresiune sexuală este închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş, informează Mediafax.


Purtătorul de cuvânt al Spitalulului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, Daniela Dreghiciu, a declarat că instituţia pe care o reprezintă nu a declanşat nicio anchetă deoarece plângerea nu se referă la actul medical.


Surse judiciare au declarant că femeia era internată la spital cu copilul ei, iar medicul i-ar fi cerut să se dezbrace şi ar fi încercat să o pipăie.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator