4 Comentarii

marian lechintan

Administratorul complexului de agrement ”La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii, Marian Lechințan, a transmis un ALTFEL de regulament celor care vor să se destindă, la o partidă de pescuit sportiv catch&release, în care descrie metoda prin care pescarii pot deveni ”cei mai buni prieteni” ai săi.

 

”Mă strădui să tund iarba, să curaț vegetația, să toaletez pomii, să fac dezinsecții periodice, să îți pun la dispoziție coșuri de gunoi și cu toate astea după partida ta de pescuit trebuie să adun mizeria de pe stand... ți se pare ok? Ce nu știi tu(încă) este ca eu am o listă in care in dreptul numelui tău, la rubrica observații este trecut tot comportamentul tău pe perioada șederii in incinta complexului. Hai, fa un efort să rămânem prieteni, nu aș vrea să bați drumul degeaba până la noi și să mă văd nevoit să te refuz.

Săptămânal imi iau parametrii apei, probe din peștii capturați pentru a determina unii paraziți după care actionez în consecință cu tratamente. După cum vezi, te respect... imi țin peștii sănătoși și apa curată. Te rog mult fă și tu la fel. Nu cred ca ai facut poze cu pești avand răni sau ulcerații...

Știi cum mă poți cuceri ca prieten? Dacă ai capturat un pește te rog folosește spray-ul antiseptic nu il elibera cu rana netratată. Pestele nu are ce căuta odată capturat pe iarbă, folosește salteaua de primire. Nu-ți mai fie lene să faci un nod între înaintaș și montura, prietenia noastră se incheie dacă pui agrafe si vârtejuri... nu am nevoie de "tramvaie" in lac. Vino pregătit!!! Hai cu cort sau rulotă, nu permit stationarea mașinilor pe stand, si mai important... lasă impresiile acasă gen, sun primarul sau mai știu eu pe cine... de la poartă guvernează doar regulamentul!!!

În rest... dacă toate astea sunt ok te asigur că vom fi cei mai buni prieteni”, este mesajul inedit transmis de Marian Lechințan.

Regulamentul integral poate fi cititi AICI.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ante · 07:20 27.08.2018
  P.s. Cu barca. Am uitat sa mentionez.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Marian · 13:35 27.08.2018
   Daca tot ai vazut si erai prezent , de ce nu ai venit sa intrebi?Era un coleg de-al meu,inginer piscicultor,in aceasta perioada lucram impreuna la un proiect stintific despre ihtiofauna complexului,capturam pesti,masuram,facem poze,cantarim.Asta implica si intrarea cu barca pe lac.Puteam sa te lamurim acolo,nu sa iti faci impresii gresite.Marian Lechintan sunt,in caz ca te intereseaza.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Cosmin · 13:50 27.08.2018
  Same shit la 3lacuri! Povesti fara sens, pesti putini, pierdere de vreme!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ante · 07:09 27.08.2018
  Dar pescarul care a fostlot vineri seara si a intrat pe lac pe cine a sunat oare? Intrebare retorica.....
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator