fbpx

1 Comentariu

pietroaie gazon

Reprezentanții societății Domeniul Public Câmpia Turzii au apelat la o soluție care poate stârni râsete în rândul cetățenilor din localitate. Pentru a ”proteja” gazonul, proaspăt montat pe marginea drumului în zona centrală, au pus pietroaie peste acesta, din loc în loc!

”Pentru a preveni astfel de gesturi, Domeniul Public a amplasat într-un mod ingenios niște pietre, care au rol de a proteja dar și de a înfrumuseța zona”, au menționat cei de la Ziarul 21.

”Modul ingenios” de amplasare a pietroaielor pe gazonul proaspăt pus nu reprezintă nicidecum o soluție estetică, iar pe partea de ”protejare” este iarăși discutabil dacă poate să îndeplinească această funcție sau nu, mai ales că în zonă este și o stație de autobuz, marcată corespunzător. Astfel, călătorii nu au unde să se dea jos din autobuz, decât pe gazonul proaspăt montat de cei de la Domeniul Public chiar în stația de autobuz!

Imediat după montarea gazonului reprezentanții administrației locale s-au confruntat cu o problemă serioasă: gazonul a fost distrus de două ori de către mașinile care au pătruns pe el!

Citește și:

Gest de nesimțire rară la Câmpia Turzii: Au distrus gazonul pus ieri!

Sau:

Gazon distrus cu „repetiție” la Câmpia Turzii!

În mod normal, cei de la Domeniul Public Câmpia Turzii trebuiau să țină cont de faptul că în acea zonă este o stație de autobuz și că pasagerii care ar dori să coboare din autobuz nu au unde să calce decât pe gazon.

Foto: Ziarul 21.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alin · 10:35 25.08.2018
    Aceasta solutie pe care DVS. o vedeti capabila sa 'starneasca rasul cetatenilor' este folosita intens in toata Europa, in special in zonele unde masinile de mare tonaj si nu numai pot 'forta' accesul pe spatiul verde. Nu este deloc de ras, este mai degraba trist ca se apeleaza la asemenea solutii din cauza unor conducatori auto care, din cate banuiesc eu dupa ce am vazut pozele cu gazonul distrus,nu au rabdare pana masina din fata lor vireaza stanga spre Lukoil, depasind-o prin dreapta. Nu stiu daca vor reusi pietrele sa protejeze gazonul, eu personal as fi optat pentru niste pietre mai masive. In ceea ce priveste estetica, cred ca sunt mai estetice (si considerabil mai ieftine) decat niste piloni de betoni sau alte 'artificii' de genul ghivece de flori.
    Partea cu calatorii care coboara din autobuz direct pe gazon...aceasta da, este de tot rasul. Nu pot intelege de ce nu s-a renuntat la cativa metri de gazon pentru a se putea face un refugiu unde calatorii sa poata cobora in siguranta. As fi curios sa vad cum o maica cu trasurica de copil sau o persoana imobilizata in carucior 'sare' peste acest gazon. Aici clar cei de la Primarie sau Politie ar trebui sa se autosesizeze, pentru ca la cum arata acum clar nu mai este o statie de autobuz. Sau poate vor sa o desfiinteze....
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator