BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

cal masina

Un cal cu căruță, scăpat de sub control, a avariat două autoturisme care erau parcate regulamentar în apropiere de Piața Unirii din Câmpia Turzii.

 

Calul fugea cu căruța pe drum, fără să existe cineva în căruță, iar apoi a urcat pe trotuar, de unde a încercat să iasă din nou pe drum, printre două mașini parcate, însă s-a izbit cu căruța de ele și s-a blocat.

Incidentul a fost filmat de un tânăr din Câmpia Turzii.

”Calul fugea singur, nu era nimeni in caruta... Fugea pe drum ca nebunul... Dupa care a luat-o pe trotuar si a vrut sa iasa printre masini. Acolo o agatat cu caruta cele doua masini. Proprietarul calului nu era la fata locului nici dupa incident. O sa aibe o surpriza foarte mare, trebuia asigurata caruta doar ii poate bloca rotile. Vina nu e al animalului”, a relatat un tânăr care a văzut incidentul.

Cele două autoturisme au suferit pagube materiale. Unul dintre ele este cu numere de străinătate.

Oamenii reclamă faptul că polițiștii locali nu iau nicio măsură împotriva celor care circulă cu căruțele cu cai prin oraș, de capul lor. Căruța este a unei persoane din Viișoara și are numărul de înregistrare 69 Viișoara.

Florin Taloș, care activează în domeniul asigurărilor, spune că Primăria și Poliția nu respectă cerințele legii.

”Pentru Primaria si Politia din Campia Turzii, cititi si luati masurile ce se impun pana nu mor oameni:

Articolul 71

(1) Sunt interzise accesul si deplasarea vehiculelor cu tractiune animala, a masinilor si utilajelor autopropulsate utilizate in lucrari de constructii, agricole si forestiere, a animalelor de povara, de tractiune sau de calarie, precum si a animalelor izolate sau in turma pe drumurile nationale, in municipii si pe drumurile la inceputul carora exista indicatoare de interzicere a accesului.”, a atras atenția Florin Taloș.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator